top of page

COACHING

Unusual Suspects heeft een methode ontwikkeld voor individuele coaching of organisatieontwikkeling. Onze aanpak hangt volledig af van specifieke verzoeken of situaties, maar is over het algemeen een proces in drie fasen.

Asset 2_4x.png
Asset 5_4x.png

ANALYSE

met welke kernvragen, vraagstukken of keuzes wordt de persoon of organisatie geconfronteerd en zijn deze aannames wel juist? Het samen doorvragen op dergelijke aannames leidt vaak tot nieuwe inzichten of manieren

om uitdagingen te definiëren.

Asset 3_4x.png
Asset 5_4x.png

VAN UITDAGINGEN NAAR KANSEN

door het in kaart brengen van problemen kunnen personen of organisaties erachter komen ‘waar ze zijn’, wat er nodig is om de juiste kansen te identificeren en deze te benutten. Deze fase kan enige tijd duren en wordt benaderd in hands-on, groepsworkshop sessies met de nadruk op consensusvorming en groepscreativiteit. Waar nodig kunnen online tools zoals de Belbin Team Method- of Team Climate Inventory-programma's worden gebruikt om specifieke problemen apart te onderzoeken.

Asset 1_4x.png
Asset 5_4x.png

ROUTEKAART

samen zetten we alle conclusies uit de coaching- of workshopactiviteiten op een rijtje en prioriteren ze. Over het algemeen eindigt het traject wanneer de persoon of de organisatie een manier heeft gevonden om de conclusies SMART te maken.

Unusual Suspects helpt ook individuele artiesten, producers, programmeurs en managers met (carrière)keuzes die ze willen maken in hun werk of beroep.

 

Wij registreren de voortgang van alle coachingtrajecten maar schrijven geen rapportages!

BoudewijnBollmann_WeAreUnusualsuspects_december2021_LORES 12.JPG
bottom of page